FAQs: Design


Pentru ca site-ul dumneavoastra sa urce in google sunt necesare 2 etape: Seo Onpage- Optimizare si Seo Offpage- Linkbuilding. Cresterea va fi una naturala, organica, fara plata la Google, fara reclame, scopul fiind sa ajunga pe prima pagina.
Prin Seo Onpage se optimizeaza site-ul- adica site-ul va respecta toate cerintele pe care google le impune: meta title, meta description, sitemap.xml, robots.txt, alt, viteza de incarcare, h1, h2, h3, optimizare continut etc. Aceasta este prima etapa, cea de baza.
Prin Seo Offpage se urmareste cresterea autoritatii site-ului. Aceasta este a doua etapa si se realizeaza prin Linkbuilding, adica site-ul dumneavoastra va primi linkuri din articole de pe alte site-uri cu autoritate mai ridicata, site-uri din aceeasi nisa, site-uri de stiri sau in functie de buget de pe site-uri premium: ziare.com, stirileprotv.ro, antena3.ro, kanald.ro etc.
Daca prima etapa- cea de Seo Onpage este facuta, adica optimizarea site-ului este prezenta, nu este nevoie de acces la site. In caz contrar, este nevoie de admin panel/ cpanel.
Primele rezultate apar dupa 1-2 luni, se concretizeaza in cresteri si in trafic. Se poate urmari usor ascensiunea site-ului instalandu-se Google Search Console. Rezultatele cele mai optime apar in aproximativ 4 luni, in functie de nisa, competitie, buget alocat si pozitiile actuale.
Nu exista niciun risc de penalizare, totul este natural, organic, nu se folosesc programe, aplicatii si softuri de generare de linkuri, nu se foloseste Spam.
Da, se poate merge in paralel si cu Google Ads, nu interactioneaza una cu alta.
Cu siguranta vor fi rezultate in ceea ce priveste cresterea in Google ca pozitii si ca trafic, dar pentru o extra-siguranta se poate plati pe baza de contract doar cand rezultatele apar, astfel incat aveti siguranta ca este o plata la rezultat.